Neem Darmmanagement mee op vakantie!

Vakantieplannen?

Veel mensen hebben tijdens hun vakantie vaker last van darmproblemen. Dat uit zich vaak als constipatie of diarree.

Het is natuurlijk zonde van je vakantiedagen als je last van je darmen hebt en het liefst in je hotelkamer, in je bed of in je resort wilt blijven, terwijl je eigenlijk leuke dingen wil doen en de mooie omgeving wil bezoeken of activiteiten wil ondernemen met familie of vrienden. Daarnaast voel je waarschijnlijk niet goed, hebt buikpijn, hoofdpijn of andere symptomen die kunnen oplopen tot zelf een voedsel vergiftiging. 

Wat je dan wil doen is ervoor zorgen dat het ‘slechte voedsel’ dat je gegeten hebt zo snel als mogelijk je lichaam verlaat. 

Het moet zo snel mogelijk uit je darmstelsel verwijderd worden. Dat is wat het lichaam zelf ook doet door een diarree te veroorzaken. Maar er is een supplement wat je daarbij goed kan helpen, Darmmanagement.

Darmmanagement als preventief gebruiken op vakantie:

  • neem elke dag op je vakantie 1 darmmanagement shake in de ochtend om een zekere en mooie stoelgang te verzekeren
  • wees erop gerust dat alles dat je op die dag eet, de volgende ochtend schoon opgeruimd in de toiletpot beland
  • omdat je een goede, volle ontlasting hebt hoef je geen angst te hebben om de rest van de dag op een ‘vreemd’ toilet te moeten poepen terwijl je ergens onderweg bent
  • darmmanagement is ook de oplossing als je een voedsel vergiftiging hebt opgelopen in je hotel of resort. In plaats van 3 dagen doodziek in bed te liggen ben je er na 1 dag vanaf. Nog beter is het om het preventief te nemen en voedselvergiftiging te voorkomen.
  • darmmanagement is gratis te bestellen op darmmanagement.nl, dus laat je niet weerhouden om dit product dat in een gripzakje verpakt is en dus geen plaats in je koffer zal wegnemen te bestellen en mee te nemen op je vakantie!

Ervaringen:

Paul:

Ik was in Egypte op vakantie, in een mooi resort. Op de derde dag werd ik ontzettend ziek. Koorts, buikpijn, diarree, ik kon niets anders dan in bed liggen en zweten als een rund. Naderhand besefte ik dat ik een voedsel vergiftiging had opgelopen en dat ik maar moest uitzieken totdat het voorbij was. Had ik toen maar geweten wat ik nu weet. Ik ga niet meer op vakantie zonder mijn Darmmanagement. 

Franz:

Vakantie in India. Ha ha, iedereen die daar geweest is weet precies wat ik bedoel. Er is geen mogelijkheid dat je GEEN last hebt van je darmen daar. Ja, wel als je alleen maar Mars en Snickers eet. Lang verhaal kort; Ik kan iedereen aanbevelen om Darmmanagement mee te nemen op je vakantie naar India en omstreken. 

Diana:

Business trip naar Dubai. We hadden een Indische tolk meegenomen uit Nederland die daar familie had wonen en ze wilden graag voor ons wat te eten maken. Goed, wij doen dat. We hebben dat met 4 personen gegeten. Iedereen werd ziek, de volgende dag. Ik neem direct daarna een shake met darmmanagement met mijn collega. De andere twee personen niet. Wij waren na 1 dag weer top in staat om te functioneren, die andere 2 personen hebben we dagenlang niet meer gezien. Die waren zo ziek als een hond en kunnen blij zijn dat ze het overleeft hebben, ha ha.

Josefien:

Leuk zo’n ‘all-in’ resort met zo’n bandje om je arm kun je alles eten en drinken dat wordt aangeboden. En dat deden wij dus ook. Maar de spijt komt na de daad. Veel van de producten die je in de avond bij het avondeten ziet staan en nuttigt, en niet compleet ‘op gaan’, worden de dag erna weer geserveerd op een ‘iets andere manier’. Dat is waarom ik hartstikke ziek ben geworden op mijn vakantie. Ik had toen geen Darmmanagement en ben 3 dagen strontziek geweest. Nu weet ik gelukkig beter! Dank jullie!

error: Content is protected !!